ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Frappuccino

met koffie en karamel

Café frappé gourmand

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4-6 GLAZEN :
300 ml filterkoffie
100 gram ijsblokjes
250 ml geklopte slagroom
150 ml halfvolle melk
3 theelepels suiker
karamelsaus
praline
1Zet filterkoffie en laat hem koud worden.
2Doe de melk, ijsblokjes, suiker en koude koffie in de kom en selecteer
het programma SMOOTHIE.
3Giet de frappucino in hoge glazen en voeg de slagroom, de karamelsaus en de praline toe. Dien de glazen meteen op.
© foto's Sandra Mahut
© 2014 Hachette Livre (Marabout)
Tip van de chef

Vervang de koffie door 300 ml vanille-ijs en voeg drie eetlepels
vanillesiroop aan het mengsel toe voordat wordt gemengd.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product