ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Rösties

Rösties

Voorbereiding : 20 min Rusttijd : -
Koken : 30 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 

6 personen :
1 kg Aardappels
40 g Boter
6 Takjes peterselie
3 Knoflookteentjes
3 el Olie
Zout, peper
1Schil en was de aardappels. Dep ze droog met keukenpapier.
2Pel de knoflook. Was en droog de peterselie. Doe dit samen in de mini-kom en druk 4 keer op PULSE.
3Rasp de aardappels in de midi-kom met de raspschijf van 2 mm.
4Meng de geraspte aardappels met het knoflook-peterselie mengsel en breng op smaak met zout en peper. Vorm kleine koekjes van het mengsel en druk een beetje plat.
5Verwarm de olie en de boter in een koekenpan. Bak de koekjes 15 minuten op middelhoog vuur.
6Keer de koekjes om zodra de onderkant bruin is.
7Laat nog 15 minuten bakken.
Tip van de chef

Lekker bij gebraden kip of een karbonade.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…

ALLE REACTIES