ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Pesto

Pesto

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal : Metalen mes
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

1 kom :
2 kleine knoflookteentjes
1 bosje basilicum
50 g pijnboompitten
50 g parmezaanse kaas
100 ml olijfolie toe
zout en peper
1Was de basilicum, haal de blaadjes van de steeltjes en dep ze droog. Pel de knoflookteentjes, snijd ze in tweeën en verwijder de kiem in de hart.
2Doe de knoflook, de basilicum, de pijnboompitten, de parmezaanse kaas de peper en 1 tl. zeezout in de kom. Serveer ongeveer 10 pulsen tot u een homogeen mengsel heeft.
3Voeg dan, terwijl u de PULSE toets ingedrukt houdt, de olijfolie toe via de vloeistoffenopening in de deksel.
Tip van de chef

Heerlijk bij pasta. ​U kunt eventueel ook wat geraspte parmezaanse kaas toevoegen.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product