ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Pastasalade met knapperige groenten

Pastasalade met knapperige groenten

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : 1 uur
Koken : 10 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4-6 personen :
325 g Penne
1 Worteltjes
1 Rode paprika
1 Citroen
2 Takjes bladpeterselie
Zout en peper
6 Roze radijsjes
1 Courgettes
1 rode ui
1 Takjes basilicum
65 ml Olijfolie
1Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en spoel koud met water. Meng de pasta in een grote kom met de olijfolie en de citroen.
2Zet de pasta minstens 1 uur in de koelkast.
3Hak na een half uur de peterselie en de basilicum in de mini-kom. Roer de kruiden door de pasta en zet de kom weer in de koelkast.
4Was de groenten en maak ze schoon. Rasp in de midi-kom met de julienneschijf, of als u die niet heeft met de raspschijf van 4 mm, de worteltjes en de courgettes.
5Vervang de raspschijf door de plakjesschijf van 2 mm en snijd de radijsjes in plakjes.
6Bewaar alle groenten in water in de koelkast om ze zo krokant mogelijk te houden.
7Snijd de gepelde ui en de rode paprika met de plakjesschijf van 2 mm en bewaar ze samen in de koelkast.
8Schep de groenten uit het water en dep ze droog met keukenpapier. Meng de groenten met de ui en de paprika door de pasta.
9Breng de salade op smaak met zout en peper.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…