ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Makreelpastei

Makreelpastei Cook Expert

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4/6 PERSONEN :
1 sjalotje
200 gram makreelfilet uit blik
1 snufje cayennepeper
of gerookt paprikapoeder
10 takjes fijngesneden bieslook
200 gram verse kaas, bijv. Philadelphia®
enkele schilletjes biologische grapefruit (naar keuze)
zout en versgemalen peper
1Zet de grote transparante kom op de machine met daarin de mini-kom. Pel het sjalotje en snijd het doormidden. Hak het sjalotje 10 seconden in de mini-kom met het FOODPROCESSOR-programma.
2Laat de makreel goed uitlekken en voeg deze samen met de overige ingrediënten aan de inhoud van de mini-kom toe. Meng in circa 10 seconden tot een smeuïge massa. Breng desgewenst verder op smaak met zout en peper.
1 
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016
Tip van de chef

U kunt de smaak variëren door in plaats van makreel andere vissoorten te gebruiken, bijv. sardientjes in blik, tonijn of gerookte zalm.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product