ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Gevulde kip met spinazie


Voorbereiding : 25 min Rusttijd : -
Koken : 1 uur Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 :
1 poulet de 1.5 kg
15 cl de lait 
1 sachet de pignons de pain 
sel, poivre 
50 g de pain de mie 
200 g d'épinards frais
2 c.s de cognac
1Oven voorverwarmen op 240° C (T8).
2Giet de spinazie af, pers overtollig vocht eruit. Bewaren.
3Breng op smaak met zout en peper, voeg de pijnboompitten eraan toe en druk een paar keer op Pulse.
4 
5 
6 
7Vul de kip, plaats hem in de ovenschaal, voeg een beetje zout en peper en een scheutje water toe en braad hem 1 uur in de oven, onder regelmatig bedruipen.
 
Tip van de chef

de vulling is geschikt voor alle gevogelte (kip, kalkoen, parelhoen)


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product