ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Eierpotjes

met cantal en eekhoorntjesbrood

Eierpotjes met cantal en eekhoorntjesbrood

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : 12 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4 PERSONEN :
30 gram gedroogd eekhoorntjesbrood
4 verse biologische eieren
4 eetlepels crème fraîche
50 gram cantal
zout en versgemalen peper
1Laat het eekhoorntjesbrood weken in lauw water.
2Vul de rvs-kom met 500 ml water en zet de stoommand erin.
3Breek de eieren in kleine ovenschaaltjes. Schep in elk schaaltje een eetlepel crème fraîche en voeg zout en peper naar smaak toe.
4Snijd de cantal in dunne reepjes. Afhankelijk van de grootte van het eekhoorntjesbrood snijdt u ze in tweeën of vieren. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
5Verdeel de kaas en paddenstoelen over de ovenschaaltjes. Plaats ze vervolgens in de stoommand en schakel het programma STOMEN 12 minuten in. Pas zo nodig de kooktijd aan.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016
Tip van de chef

De kooktijd van de eieren is afhankelijk van de grootte.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product