ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Banaanijs

Banaanijs

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4-6 personen :
400 gram bevroren en in stukken
gesneden banaan
125 ml volle yoghurt
75 gram suiker
50 ml kokosmelk
kokosrasp
1Doe alle ingrediënten in de koude rvs-kom en schakel het SORBET-programma in. Spatel het mengsel zo nodig tussentijds van de wand van de kom.
2Maak quenelles en serveer ze meteen of zet het ijs een paar minuten in de diepvriezer als u bolletjes wilt maken. Bestrooi het ijs met geraspte kokos voor het serveren. Vries het ijs niet opnieuw in.
© Hachette Livre (Marabout) 2016
Tip van de chef

Om de kom te koelen mixt u enkele ijsblokjes met het programma GESTAMPT IJS. Maak daarna de kom leeg en droog deze af. U kunt de kom ook even in de koelkast zetten voor gebruik.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product