ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Amandelkrullen

Amandelkrullen Cook Expert

Voorbereiding : 25 min Rusttijd : -
Koken : 20 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 PERSONEN :
30 gram boter
60 gram gezeefde bloem
2 eiwitten
70 gram suiker
100 gram geschaafde amandelen
1Verwarm de oven voor op 190 °C. Doe de boter in de rvs-kom. Smelt de boter door het EXPERT-programma in te stellen op 1 minuut/snelheid 2A/40 °C. Voeg de overige ingrediënten toe (behalve de amandelen) en stel het EXPERT-programma in op 1 minuut/snelheid 4 (zonder verwarmen). Spatel het beslag zo nodig van de wand van de kom. Strijk het beslag met de rug van een lepel in dunne banen uit op een met bakpapier bedekte bakplaat en bestrooi de koekjes met de amandelschilfers.
2Zet de bakplaat 8 minuten in de oven. Neem de plaat uit de oven en leg de gebakken reepjes op een deegroller zodat ze gebogen uitharden.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product