ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Abrikozenblokjes

Abrikozenblokjes Cook Expert

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : 24 uur
Koken : 1 uur Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

60 FONDANTS :
550 gram rijpe abrikozen zonder pit
300 gram fijne kristalsuiker
10 gram agar-agar
kristalsuiker ter versiering
1Doe de abrikozen met de suiker in de rvs-kom en stel vervolgens het EXPERTprogramma in op 3 minuten/snelheid 10 (zonder verwarmen). Voeg de agar-agar toe via de opening in de deksel en stel het EXPERT-programma opnieuw in op 1 uur/snelheid 1A/100 °C.
2Strijk de moes 2 cm dik uit in een schaal van ongeveer 22 x 22 cm die bedekt is met plasticfolie. Laat 12 uur opstijven op een droge plaats. Snijd vervolgens de plak in blokjes en rol ze door de kristalsuiker.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product