ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Aardappelkoek


Voorbereiding : 20 min Rusttijd : -
Koken : 30 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 

4 :
5 middelgrote aardappels
40 g boter
5 takjes peterselie
3 teentjes knoflook
4 el olie
zout, peper
1Rasp de aardappels met de 4mm raspschijf (snijd de grootste in tweeën).
2Laat in een koekenpan de helft van de boter en de olie warm worden. Schenk het mengsel in de koekenpan, goed platdrukken. Bak de koek 15 min. op matig vuur. Na een kwartier moet de koek mooi bruin zijn. Omkeren op een bord. Verhit de rest van de olie en de boter in de koekenpan en bak de koek op de andere zijde gedurende 15 min.
Tip van de chef

De aardappelkoek kan


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…

ALLE REACTIES