ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Zeeduivel met fijne groenten

Zeeduivel met fijne groenten

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : 40 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 

4 personen :
4 moten zeeduivel
4 kleine courgettes
2 tomaten
4 kleine uitjes
4 eetl. crème fraîche
1 snufje saffraanpoeder
4 eetl. fijngehakte bieslook
Zout, peper
1Was de groenten. Schil de uitjes en de courgettes. Snijd de courgettes in schijfjes en halveer de tomaten. Doe een liter water in het reservoir van de stoomkoker, leg de courgettes en de ui in een stoomschaal van de stoomkoker, leg het deksel erop en laat 15 min. stomen op 100°. Laten uitlekken.
2Knip ondertussen vier vellen aluminiumfolie. Leg op elk vel 1 moot vis, een halve tomaat, 1 eetlepel crème fraîche, 1 snufje saffraan, 1 eetlepel gehakte bieslook, zout en peper. Zodra de groenten gaar zijn, voegt u aan elk pakketje 1 uitje en een 1/4 van de courgetteschijfjes toe.
3Vouw de pakketjes dicht, leg ze in de stoomschaal en stoom ze 25 min. op 80°C. Warm serveren.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES