ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Zalmtartaar

Zalmtartaar

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal : ring / uitsteekvorm
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4-6 personen :
800 g Zalm
4 el Olijfolie
1 Rode en gele paprika
2 Ui
2 Limoen of gele citroen
1 Bosjes bieslook
4 el Kappertjes
Peper
1Pel de ui en knip de bieslook fijn.
2Doe de ui in de grote kom met het metalen mes en druk 3 keer op PULSE.
3Snijd de zalm in grove stukken. Voeg de kappertjes, de bieslook en de zalm toe aan het mengsel in de kom. Druk 4 keer op PULSE.
4Giet de olijfolie en het citroensap bij de tartaar. Breng op smaak met zout en peper. Druk 1 of 2 keer op PULSE.
5Serveer met sneetjes geroosterd brood.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…