ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Zachte karamelvulling

Zachte karamelvulling Cook Expert

Voorbereiding : 20 min Rusttijd : 13 uur
Koken : 15 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 MOELLEUX :
70 gram suiker
50 ml slagroom
40 gram gezouten boter
1Verhit in een steelpan de suiker, zonder te roeren, op laag vuur tot de suiker karamelliseert. Breng in een andere pan de slagroom aan de kook.
2Neem de karamel, wanneer hij goudbruin is, van het vuur en roer de room erdoorheen. Roer de in stukjes gesneden boter erdoor tot deze opgelost is. Giet de karamel in een ijsblokjesvorm of in de holtes van een siliconen vorm. Zet een nacht in de diepvriezer.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product