ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Yoghurt naturel

Yoghurt naturel

Voorbereiding : 3 uur 5 min Rusttijd : 3 uur
Koken : 8 uur Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

9 potjes yoghurt :
1 l volle melk
of 1 l sojamelk
of 1 l geitenmelk
of 1 l schapenmelk
1 potje naturel yoghurt (125 g)
1Meng in een kan 1 liter melk met de yoghurt.
2Schenk het mengsel in de potjes en zet ze in de stoomschaal zonder water in het reservoir te doen.
3Leg het deksel erop en laat 8 à 12 uur fermenteren bij 40°C.
Tip van de chef

Na 12 uur fermenteren is de yoghurt stevig van consistentie. Na 8 uur fermenteren is de yoghurt romiger.
Als u halfvolle melk gebruikt wordt uw yoghurt minder stevig en zuurder.
Geitenmelk geeft ook een meer vloeibare consistentie. 


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product