ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Wraps (tarwetortilla's)

Wraps (tarwetortilla's) Cook Expert

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : 30 min
Koken : 10 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4 PERSONEN 8 WRAPS :
400 gram bloem
2 theelepels zout
2 theelepels olijfolie plus 1 scheutje
150 ml lauw water
1Doe de bloem, het zout en de olijfolie in de rvs-kom, voeg de helft van het lauwe water toe en schakel het DEEG/TAART-programma in. Voeg de rest van het water toe via de opening in de deksel en schakel opnieuw het DEEG/TAART-programma in. Voeg zo nodig een beetje meer water of meer bloem toe.
2Leg het deeg op een met bloem bestrooid werkblad en verdeel het in acht bolletjes van gelijke grootte. Druk de bolletjes een beetje plat met de hand, dek ze af met een schone doek en laat ze 30 minuten rusten.
3Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Rol elk bolletje zo dun mogelijk uit met de deegroller. Bak de wraps per kant 1 minuut en leg ze op een vochtige doek zodat ze buigzaam blijven.
4
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product