ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Wintersalade

Spiral Expert

Wintersalade

Voorbereiding : 30 min Rusttijd : -
Koken : 15 min Materiaal : Spiral Expert + Tagliatelle & Fusilli kegel
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4 PERSONEN :
2 fles pompoenen (600 g)
2 rauwe, rode bieten (600 g)
150 g sperziebonen
100 g in blokjes gesneden feta
zout, peper
VOOR DE SAUS:
1 citroen
1 theelepel dijonmosterd
6 eetlepels olijfolie
1 theelepel tijm
1Verwarm de oven voor op 210 °C. Leg bakpapier op twee platen.
2Snijd en schil de bovenste helften van de pompoenen (om de zaden te vermijden) en snijd deze verticaal door zodat ze in de invoerbuis passen. Maak er met de TAGLIATELLE-kegel spiralen van. Leg op een bakplaat en smeer in met olijfolie. Breng op smaak.
3Schil de rode bieten en snijd deze verticaal door. Maak er met de FUSILLI-kegel spiralen van. Leg op een bakplaat en smeer in met olijfolie. Breng op smaak.
4Gaar de groente gedurende 10 minuten in de oven.
5Plaats de rvs-kom. Vul met 500 ml water en leg de gedopte sperziebonen in het stoommandje. Start het STOOM-programma gedurende 5 minuten. Zet de groente opzij in een slakom.
6Bereid de saus: meng alle ingrediënten in een kom. Voeg de groente en de feta toe, breng op smaak en meng alles.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product