ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Vruchtencarpaccio

met kiwi-muntsaus

Vruchtencarpaccio met kiwi-muntsaus Cook Expert

Voorbereiding : 20 min Rusttijd : 30 min
Koken : 5 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 PERSONEN :
2 perziken
3 kiwi’s
½ ananas
½ meloen
2 kleine sinaasappelen
1 granaatappel
KIWI-MUNTSAUS :
100 ml water
1 eetlepel muntsiroop
50 ml honing
5 verse muntblaadjes
2 kiwi’s
1Bereid de kiwi-muntsaus en zet deze daarna even apart.
2Was de perziken, snijd ze doormidden en verwijder de pit. Schil de kiwi’s, de ananas en de meloen en schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees.
3Zet de grote transparante kom op de machine met daarin de midi-kom. Bevestig de plakjesschijf van 4 mm. Snijd al het fruit één voor één tot plakjes met het FOODPROCESSOR-programma.
4Snijd de granaatappel doormidden en schraap de pitjes eruit. Verwijder zorgvuldig de witte velletjes, want die zijn bitter.
5Leg op elk bord dunne plakjes fruit. Bestrooi dit met de granaatappelpitjes en giet er daarna een beetje saus overheen.
6Zet de carpaccio 30 minuten tot 1 uur in de koelkast alvorens te serveren.
kiwi-muntsaus
1Giet het water, de siroop en de honing in de rvs-kom en stel het EXPERT- programma in op 5 minuten/snelheid 2A/130 °C.
2Voeg aan het einde van het programma via de opening in de deksel de muntblaadjes en het vruchtvlees van 2 kiwi’s aan het mengsel toe. Zet de dop weer op de deksel en stel het EXPERT-programma in op 1 minuut/snelheid 18.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product