ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Vers pastadeeg

Pâtes aux oeufs Cook Expert

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : 30 min
Koken : 5 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 PERSONEN :
400 gram gezeefd* meel
4 biologische eieren
2 eierdooiers van biologische eieren
1 el olijfolie
1Doe het meel in de metalen kom. Verwijder de dop uit het deksel. Start het programma
DEEG/GEBAK. Voeg via de opening in het deksel elke 3-4 seconden de eieren en de eierdooiers één voor één toe.
2Voeg de olie toe. Als het deeg een bal begint te vormen, laat u het programma nog 10 seconden doorgaan. Het deeg moet terugveren als u er met uw vinger op drukt.
3Leg het deeg op een werkblad en kneed licht gedurende 30 seconden. Wikkel het deeg in vershoudfolie en laat het 30 minuten in de koelkast rusten, voordat u het met de pastamachine verwerkt. Heeft u geen pastamachine, rol het deeg dan met een deegroller heel dun uit (het moet bijna transparant zijn) en snijd het in dunne repen.
4Kook de pasta 3 tot 4 minuten in een grote pan met kokend water met zout. Giet af en serveer met een saus naar keuze.
© foto's Sandra Mahut
© 2016 Hachette Livre (Marabout) - version IT

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product