ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Traditionele appelcrumble

Traditionele appelcrumble

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : 20 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 personen :
600 gram appels, bijv. Pink Lady®
80 gram bruine suiker
3 eetlepels honing
ZOETE CRUMBLE :
100 gram bloem
40 gram geschaafde amandelen
100 gram boter
50 gram rietsuiker
1Begin met de bereiding van het kruimeldeeg. Terwijl de kruimels in de oven staan, giet u 100 ml water in de rvs-kom. Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snijd ze vervolgens in blokjes van ± 2 cm. En voeg deze toe aan het water samen met de bruine suiker en de honing. Stel het EXPERT-programma in op 25 minuten/snelheid 3/100 °C
2Verdeel de gare stukken appel over schaaltjes of kleine borden en bestrooi het met de crumble. Dien de crumble lauw of koud op.
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product