ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Tonijnflan

Tonijnflan

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 40 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

6 personen :
250 g tonijn, naturel
80 g geraspte gruyère
1 nieuwe ui
zout, peper
4 eieren
120 ml room
bieslook
1Verwarm de oven voor op 210°C.
2Snijd de ui in vieren en hak de bieslook fijn. Versnipper de tonijn.
3Breek de eieren boven de kom van de blender, voeg de room toe gevolgd door de rest van de ingrediënten.
4Mix 30 seconden op snelheid 2. Gebruik zo nodig de spatel om het mengsel omlaag te duwen.
5Giet het mengsel in een beboterde cakevorm (of siliconenvorm) en bak in 30 à 40 minuten gaar.
Tip van de chef

Kan warm worden gegeten als hoofdgerecht geserveerd met groenten en een tomatensaus of als voorgerecht geserveerd met een groene sla.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product