ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Tempura met veldsla

Tempura met veldsla

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : 4 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 personen :
1 bdoosje veldsla
kant-en-klaar en gewassen
1 eierdooier
100 g maïzena
geraspte gember
frituurolie
1Klop de eierdooier op met een glas ijskoud water en de maïzena.
2Verhit de friteuse tot 170°C. Haal de boeketjes veldsla door het mengsel en dompel ze in kleine series gedurende 3 tot 4 minuten in de olie. De veldsla moet knapperig zijn.
3Laat de sla uitlekken in de frituurmand en vervolgens op keukenpapier. Houd hem warm terwijl u de
volgende serie frituurt.
4Warm serveren, bestrooid met geraspte gember.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product