ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Speltbrood

Duits recept


Voorbereiding : 10 min Rusttijd : 45 min
Koken : 50 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 PERSONEN :
500 g speltbloem
280 ml water
1 zakje droog gistpoeder (9 g)
½ tl gemalen kruidenmix:
venkel, komijn, anijs, koriander (optioneel)
1 el zout
1 el honing
1

Doe alle ingrediënten in de kom en start het programma BROOD/BRIOCHE. Kneed tot een bol.

2

Laat het deeg rijzen in de kom met het programma EXPERT gedurende 30 minuten op snelheid 0 en op 35 °C.

3

Vorm het brood en zet gedurende 50 minuten in een niet-voorgewarmde oven op 220 °C.

© foto's Sandra Mahut
© 2017 Hachette Livre (Marabout)

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product