ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara Cook Expert

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : 10 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4/6 PERSONEN :
400 gram spaghetti
zout naar smaak
6 eidooiers
versgemalen peper
CARBONARASAUS :
200 gram in dunne plakjes
gesneden spek
50 ml witte wijn
200 ml crème fraîche
150 gram parmezaanse kaas
1Begin met de bereiding van de carbonarasaus en zet de saus even apart als hij klaar is.
2Breng 1,5 liter water in een pan aan de kook, voeg het zout toe en kook de spaghetti volgens de instructie op de verpakking. Giet de pasta af.
3Schenk de saus over de spaghetti en meng deze erdoorheen.
4Schep de spaghetti op borden en leg er per persoon een eidooier op. Bestrooi met peper.
carbonarasaus
1Snijd de plakjes spek in stukken van 4 cm.
2Doe de stukjes spek in de rvs-kom en stel het EXPERT-programma in op 3 minuten/snelheid 1A/120°C.
3Voeg de witte wijn toe en stel het EXPERT-programma weer in op 5 minuten/snelheid 1A/90 °C.
4Voeg ten slotte de crème fraîche en de parmezaanse kaas toe en stel het EXPERTprogramma weer in op 2 minuten/snelheid 3/90 °C.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product