ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Snel vruchtenijs

Snel vruchtenijs

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 personen :
1 bevroren banaan*
200 ml de sinaasappelsap
2 handjes diepvriesframbozen
1Doe het sinaasappelsap en de (niet samengeklonterde) bevroren vruchten in de kom van de blender. Mix ca. 1 minuut op functie "dessert" en gebruik de spatel om het mengsel goed door te roeren. Schakel het apparaat uit zodra het mengsel er homogeen uitziet.
2Mix niet te lang om te voorkomen dat het ijs smelt en serveer meteen.
Tip van de chef

* Bevroren banaan: minstens 3 uur van te voren de banaan pellen, in stukken van 1 à 2 cm snijden en in een bakje in de vriezer zetten. 10 minuten voor de bereiding uit de vriezer halen. Voor een zachtere smaak kunt u het sinaasappelsap vervangen door appelsap.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product