ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Sabayon

Sabayon Cook Expert

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : 30 min
Koken : 10 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 PERSONEN :
4 eidooiers
50 gram basterdsuiker
50 ml versgeperst sinaasappelsap
2 eetlepels Cointreau®
1Zet de rvs-kom op de machine met daarin de eiwitklopper.
2Doe de eidooiers, de basterdsuiker en het sinaasappelsap in de kom. Verwijder de dop van de deksel en stel het EXPERT-programma in op 10 minuten/snelheid 4/68°C. Spatel het mengsel zo nodig tussentijds van de wand van de kom.
3Voeg de Cointreau® toe via de opening in de deksel zodra de sabayon dikker van structuur wordt.
Voor een traditionele sabayon vervangt u de Cointreau® door marsala en het sinaasappelsap door droge witte wijn.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product