ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Rode pesto

Rode pesto

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

1 PORTIE :
blaadjes van 1 bosje basilicum
50 gram geraspte parmezaanse kaas
100 takjes rozemarijn (alleen naaldjes)
2 takjes rozemarijn (alleen naaldjes)
2 teentjes knoflook
30 gram pijnboompitten
200 gram gedroogde tomaat
1 sjalot
1Zet de grote transparante kom op de machine met daarin de mini-kom. Pel de teentjes knoflook.
2Snijd de gedroogde tomaat in stukjes, pel de sjalot en snijd deze doormidden. Doe de alle ingrediënten (behalve de olie) in de mini-kom en mix in ongeveer 1 minuut met het FOODPROCESSOR-programma tot een smeuïge saus. Voeg, terwijl het mes draait, de olie via de invoerbuis toe.
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product