ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Risotto met champignons

en Parmezaanse kaas

Risotto met champignons en Parmezaanse kaas

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : 45 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 personen :
1 glas risottorijst
200 g champignons
½ zakje Parmezaanse kaas
2 glazen water
1 kippenbouillonblokje
200 ml crème fraîche
zout, peper
1Snijd de steeltjes van de champignons. Spoel ze snel af onder de kraan. Snijd de champignons met uw foodprocessor in plakjes. Doe de rijst en de champignons in de multifunctionele kom van de stoomkoker en meng ze droog door elkaar. Voeg zout, peper, het bouillonblokje en water toe.
2Doe 1l water in het reservoir van de stoomkoker en zet de multifunctionele kom in de stoomschaal, leg het deksel erop en laat 45 min. stomen op 100°C.
3Regelmatig omroeren met een spatel. Op het laatste moment de crème fraîche en de Parmezaanse kaas toevoegen. Goed doorroeren en warm opdienen.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product