ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Quiche met spinazie, blauwschimmelkaas

en walnoten

Quiche met spinazie, blauwschimmelkaas en walnoten Cook Expert Magimix

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 1 uur Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 personen :
1 portie korstdeeg
4 eieren
200 ml melk
200 ml slagroom
zout en peper
400 gram spinazie
40 gram walnoten
100 blauwschimmelkaas
1Begin met de bereiding van het korstdeeg. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2Zet de stoommand in de rvs-kom en voeg 500 ml water toe. Doe de spinazie in de stoommand en kook de spinazie 10 minuten met het programma STOMEN.
3Rol het korstdeeg met een deegroller uit op een met bloem bestrooid werkblad. Leg het deeg vervolgens in een ingevette taartvorm. Prik de taartbodem in met een vork en bak het deeg vervolgens 10 minuten blind op 200 °C.
4Giet het water uit de rvs-kom en vul de kom met de eieren, de melk, de slagroom en zout en peper naar smaak. Stel het EXPERT-programma in op 30 seconden/snelheid 7 (zonder verwarmen).
5Leg de spinazie op het korstdeeg, giet het quichemengsel erover, voeg vervolgens 100 gram stukjes blauwschimmelkaas en 40 gram fijngehakte walnoten toe. Bak de quiche in 30 minuten goudbruin.
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product