ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Provençaalse garnalensalade

Provençaalse garnalensalade met XXL steamer

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : 30 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 personen :
8 knoflookteentjes
1 gehalveerde rode peper
2 el. grove mosterd
2 el. alcoholazijn
500 g gepelde, gekookte roze garnalen
1 dun gesneden rode ui
1 in schijfjes gesneden courgette
½ in plakjes gesneden paprika
2 in blokjes gesneden tomaten
2 el. olijfolie
zout, peper
1Doe de knoflookteentjes en de rode peper in de metalen kom en start het programma EXPERT, 20 seconden/snelheid 13. Duw het mengsel zo nodig omlaag. Voeg de mosterd, de azijn, zout en peper toe en start het programma EXPERT opnieuw: 10 seconden/snelheid 3.
2Doe deze marinade in een kom en voeg de garnalen toe. Zet opzij.
3Doe 500 ml water in de kom, zonder deze om te spoelen. Doe de groenten in de XXL stoompan. Besprenkel met de olijfolie en start het programma STOMEN, 30 minuten/120 °C.
4Voeg 5 minuten voor het eind van het programma de garnalen met hun marinade toe. Deze salade kan warm of koud worden gegeten.

 
Tip van de chef

Voor knapperigere groenten kunt u de bereidingstijd met 5 minuten verkorten.​


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product