ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Polenta met rode pesto

en gedroogde tomaat

Polenta met rode pesto en gedroogde tomaat Cook Expert

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 10 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4/6 PERSONEN :
250 gram polenta
150 ml crème fraîche
70 gram geraspte parmezaanse kaas
+ 30 gram voor de garnering
4 tot 6 eetlepels rode pesto
4 tot 6 gedroogde tomaten op olie
zout
1Vul de rvs-kom met 850 ml warm water, strooi de polenta erin en voeg zout naar smaak toe. Stel het EXPERT-programma in op snelheid 3/100 °C en stel de kooktijd in volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2Voeg aan het einde van het programma de crème fraîche en de parmezaanse kaas toe. Stel het EXPERT-programma in op 25 seconden/snelheid 4 (zonder verwarmen).
3Dien de polenta meteen op zodat deze smeuïg blijft en leg op elke portie een eetlepel rode pesto en een gedroogde tomaat. Bestrooi de polenta met versge-raspte parmezaanse kaas 
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product