ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Pizzadeeg

Pizzadeeg Cook Expert
 

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : 1 uur
Koken : 15 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

1 PIZZA :
6 gram verse gist
100 ml water
200 gram bloem
4 gram zout
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel gedroogde oregano
1Doe de gist en het water in de rvs-kom en schakel het BROOD/BRIOCHEprogramma in. Na 1 minuut stopt het programma. Voeg de bloem, het zout, de olijfolie en de oregano toe en druk op Auto. Neem het deeg uit de kom en rol het tot een bal. Leg de bal in een grote schaal en dek de schaal af met een vochtige doek. Laat het deeg minstens 1 uur rusten op een warme plaats en leg het daarna op een met bloem bestrooid werkblad.
2Bewerk de deegbal met de vingers: rek het deeg uit en sla voorzichtig de luchtbelletjes eruit. Rol het deeg uit met een deegroller.

© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product