ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Pikante latino saus

Pikante latino saus

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal : Minikom voor blender
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 personen :
4 groene pepers
1 takje koriander
2 el citroensap
3 tl azijn
1/4 ui
1 takje peterselie
2 el olijfolie
1 tl zeezout
1Snijd de pepers in de lengte open, verwijder de pitjes en snijd ze in stukken van 2 cm.
2Doe alle ingrediënten in de minikom en mix 20 seconden op snelheid 1.
Tip van de chef

Een zeer pikante chilisaus die u zowel bij vis, vlees als groente kunt geven. Voor een minder hete saus kunt u milde pepers gebruiken!


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product