ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Peperonata (ratatouille)

Italiaans recept

magimix, cook expert, Peperonata (ratatouille)

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 35 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 personen :
½ fijngesneden ui
4 eetlepels extra vierge olijfolie
2 rode paprika's (300 g)
2 gele paprika's (300 g)
300 g tomaten, in stukjes
Enkele blaadjes verse basilicum
Peper en zout
1 Doe de ui en olijfolie in de kom en stel het EXPERT-programma in op 3 minuten/snelheid 3/120 °C (zonder de dop).
2Snijd de zaadlijsten uit de paprika's en snij deze in stukken, voeg ze daarna toe aan de kom en schakel het programma SUDDEREN 10 minuten in.
3Doe de tomaten, het zout en de peper erbij en schakel het programma SUDDEREN weer 20 minuten in. Voeg aan het einde van de baktijd de grof gehakte basilicum toe.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016 - IT versie
Tip van de chef

voor een dikkere consistentie kun je de verlengen met het EXPERT-programma 5 minuten/snelheid 0/110 °C.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product