ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Pannenkoeken

Pannenkoeden Cook Expert
 

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : 30 min
Koken : 15 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 4 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6/8 PERSONEN :
250 gram bloem
3 eieren
2 eetlepels plantaardige olie
500 ml melk
50 gram gesmolten boter
1 dopje rum (naar keuze)
1 snufje zout
wat extra boter om in te bakken
1Doe alle ingrediënten in de rvs-kom en stel het EXPERT-programma in op 1 minuut/snelheid 13 (zonder verwarmen). Laat het beslag daarna 30 minuten rusten.
2Smelt wat boter in een pan, giet er een pollepel beslag in en bak de pannenkoeken 1 minuut aan beide zijden goudbruin. Ga zo door tot het beslag op is. Serveer met chocoladepasta.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES
Bart

Ik mis wel suiker in dit gerecht. Anders valt het goed mee.

Peter Wyckmans Be

Pannenkoeken