ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Paneermeel

Paneermeel

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

8 :
Eigengemaakt paneermeel (droog brood)
 
1Snijd het brood in sneden van ca. 2 cm en laat het droog worden.
2Doe het brood in de kom met het metalen mes. Doe voor een fijner resultaat ongeveer een half stokbrood tegelijk in de kom.
3Laat de machine 2 minuten draaien.
4Geef uw paneermeel extra smaak mee door gedroogde kruiden (tijm, provençaalse kruiden, rozemarijn e.d.) toe te voegen.
5Bewaar het paneermeel in een hermetisch afgesloten blik. 
Tip van de chef

Voor het recept voor 8 personen is een half stokbrood voldoende.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…