ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Nutellaglazuur

Nutellaglazuur Cook Expert

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : 3 uur 30 min
Koken : 45 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

15 PERSONEN :
150 gram roomkaas, bijv. Philadelphia®
30 gram boter op kamertemperatuur
35 gram poedersuiker
3 eetlepels NUTELLA®
1Zet de grote transparante kom op de machine met daarin de mini-kom. Doe de Philadelphia® en de boter in de kom. Schakel het FOODPROCESSOR-programma in tot het mengsel smeuïg is. Voeg tijdens het mixen de poedersuiker en de NUTELLA® toe via de invoerbuis. Zet het glazuur* voor gebruik 30 minuten in de koelkast.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product