ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Mornay-saus

Mornay-saus Cook Expert

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : 10 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4/6 PERSONEN :
50 gram gezouten boter
50 gram bloem
300 ml melk
30 gram geraspte emmentaler
of maasdammer
30 gram geraspte comté of gruyère
zout en peper
1Doe de boter, bloem en melk in de rvs-kom. Voeg zout en peper naar smaak toe en stel het EXPERT-programma in op 10 minuten/snelheid 10/80 °C.
2Druk ongeveer 1 minuut voor het einde van het programma op Stop, voeg de twee geraspte kaassoorten toe en schakel het programma weer in door op Auto te drukken.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product