ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Mango-gemberijs

Mango-gemberijs Cook Expert
 

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 2 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4/6 PERSONEN :
400 gram diepvriesmango’s, in blokjes van 1 bij 1 cm gesneden
125 ml volle yoghurt
1 theelepel geraspte gember
75 gram suiker
50 ml kokosmelk
1Doe alle ingrediënten in de koude rvs-kom en schakel het SORBET-programma in. Spatel het mengsel zo nodig tussentijds van de wand van de kom.
2Maak quenelles* en serveer ze meteen of zet het ijs een paar minuten in de diepvriezer als u bolletjes wilt maken. Vries het ijs niet opnieuw in.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016
Tip van de chef

Om de kom te koelen mixt u enkele ijsblokjes met het programma GESTAMPT IJS. Maak daarna de kom leeg en droog deze af. U kunt de kom ook even in de koelkast zetten voor gebruik.
Breng voor een luchtiger sorbet de eiwitklopper aan en stel het EXPERTprogramma in op 30 seconden/snelheid 6.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES
Mar-10

Resultaat is fantastisch. En in no time was de pot leeg!