ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Linzenschotel

met varkensvlees

Linzenschotel met varkensvlees Cook Expert

Voorbereiding : 20 min Rusttijd : -
Koken : 1 uur 15 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4 PERSONEN :
2 wortels (200 gram)
2 sjalotjes
1 ui
2 kruidnagels
1 bouquet garni
1 liter water
1 eetlepel worcestersaus
500 gram varkensbout/varkensvlees
1 verse rookworst
400 gram groene linzen
zout en peper
1Was en schil de wortels en snijd ze in schijfjes van circa 1 cm. Pel de sjalotjes en snijd ze doormidden. Zet de wortels en de sjalotjes even apart.
2Pel de ui, snijd deze doormidden en prik de kruidnagels erin. Doe de ui, sjalotten en het bouquet garni in de rvs-kom. Voeg 500 ml water, de worcestersaus en het in blokken van 3 cm gesneden varkensvlees toe. Selecteer het programma SUDDEREN.
3Voeg aan het einde van het programma de plakjes rookworst, de linzen, de plakjes wortels en de rest van het water toe. Het water moet de linzen bedekken.
4Voeg peper toe en schakel het programma SUDDEREN 45 minuten in. Giet de linzenschotel in een zeef af en doe hem over in een schaal. Voeg zout naar smaak toe.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product