ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Lichte dille-dragonsaus

Lichte dille-dragonsaus Cook Expert

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4/6 PERSONEN :
½ bosje dille
½ bosje dragon
125 ml volle yoghurt
schil van 1 biologische citroen
sap van ½ citroen
zout en versgemalen peper
1Haal de blaadjes van de dille- en dragontakjes en snijd ze in grove stukken.
2Vul de mini-kom met alle ingrediënten voor de saus en schakel het FOODPROCESSOR-programma 30 seconden in.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016
Tip van de chef

De lichte saus gaat ook uitstekend samen met gestoomde asperges, champignonsalade en reepjes gerookte zalm of zalmpapillotten*.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product