ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Kippenhammetjes


Voorbereiding : 50 min Rusttijd : -
Koken : 30 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 :
2 kipfilets met vel
2 sjalotten
1 wortel
6 el vloeibare volle room
1 /2 litre de bouillon de volaille
zout, peper
2 kippenbouten met vel
150 g sperziebonen
6 blaadjes dragon
2 el olijfolie
1 tl tomatenpuree
1Verwijder het vel van de kippenbouten, verwijder het bot, evenals alle vliezen, zenuwen, pezen. Bewaar het vel van de kipfilets en -bouten.
2Hak de sjalotten in de Mini-kom. Bewaren. Hak in de kom met het metalen mes de dragon en vervolgens de stukken kippenbout, laat het apparaat draaien en voeg via de invoerbuis de room, het zout en peper toe.
3Bedek de bereiding met farce, leg het kippenvel er weer op en bind het vast met keukentouw.
4Blus de koekenpan met de rest bouillon, voeg de tomatenpuree toe en controleer de smaak. Schenk een beetje jus rondom de kip en de rest in een juskom.

 
Tip van de chef

Vraag de poelier om de stukken kip klaar te maken met behoud van het vel.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product