ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Keftaspiesen

Keftaspiesen

Voorbereiding : 20 min Rusttijd : -
Koken : 10 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

6 personen :
500 g Mager rundvlees
1 Takjes verse koriander
1 tl Komijnpoeder
1 tl Ras el hanout
Zout, peper
½ Ui
1 Takjes verse munt
1 tl  Paprikapoeder
2 tl  Olijfolie
 
1Doe de munt en de koriander in de kom met het metalen mes. Schakel; de machine enkele seconden in.
2Pel de ui en snijd hem in stukken. Voeg deze toe aan de inhoud van de kom en druk 5 keer op PULSE. Schep dit uit de kom en zet even apart.
3Snijd het vlees in grove stukken en doe deze in de kom. Laat de machine 20 seconden draaien. Het vlees moet gehakt worden, maar het mag geen puree worden. Voeg de olijfolie, de ui, de kruiden en de specerijen toe en breng het geheel op smaak met zout en peper. Druk 2 keer op PULSE.
4Draai met de hand kleine balletjes van het gehaktmengsel. Prik steeds 4 balletjes aan een spies en rooster ze in de oven onder de grill, op de barbecue of bak de spiesjes ca. 10 minuten in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag
Tip van de chef

Geef er gekookte aardappels of aardappelpuree bij.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…