ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Karamelpudding met kokos

Karamelpudding met kokos

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : 50 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 personen :
3 eieren
125 gram geraspte kokos
100 gram suiker
merg van 1 vanillestokje
500 ml melk
KARAMELSIROOP
250 gram suiker
65 ml water
1 theelepel witte azijn
1Verwarm de oven voor op 160 °C.
2Doe de eieren, suiker, merg van een vanillestokje en de melk in de kom en stel het EXPERT-programma in op 5 minuten/snelheid 4/80 °C. Voeg 1 minuut voor het einde van het programma de kokos toe.
3Bereid ondertussen de KARAMELSIROOP: smelt, zonder te roeren, de suiker met het water en de azijn in een pan tot de karamel goudbruin kleurt.
4Schenk de warme karamel in puddingvormpjes of ovenschaaltjes en giet vervolgens de warme pudding eroverheen. Zet de ovenschaaltjes in een voor driekwart met water gevulde braadslede en gaar ze ongeveer 45 minuten in de oven.
5Laat de pudding afkoelen en keer de puddingvormpjes dan op een bordje om.
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES
Sophie Haerinck

superlekker!!! een aanrader...