ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Kabeljauwkroketjes à la Provençale


Voorbereiding : 20 min Rusttijd : -
Koken : 20 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 :
450 g kabeljauwfilet
40 g ontpitte zwarte olijven
3 el meel
1 citroen
zout, peper
1 zakje court-bouillon met witte wijn
2 eieren
1 ui
1 takje peterselie (optioneel)
2 el olie
1Hak de ui en de olijven met het metalen mes.
2Voeg de eieren, het citroensap en 1 eetlepel meel eraan toe. Meng de bereiding zorgvuldig.
3Verhit frituurvet (of plantaardige olie) in een koekenpan en bak de kroketten in 10 min. rondom bruin.
4 
5 
6Serveren op een warme dienschaal met warme tomatensaus. Garneer evt. met kort gefrituurde peterselie.

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product