ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Italiaanse pesto alla trapanese

Italiaans recept

Italiaanse pesto alla trapanese, Cook Expert

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

1 kom :
1 bosje basilicumtakjes (50 blaadjes)
50 ml extra vierge olijfolie
½ koffielepel cayennepeper
1 teentje knoflook
150 g gepelde langwerpige tomaten
Zout
1Plaats de transparante kom.
2Was de basilicumtakjes, verwijder de blaadjes en droog deze zorgvuldig af. Leg alle ingrediënten in de minikom en mix deze 1 minuut fijn met het FOODPROCESSOR-programma .
3Voeg, terwijl het toestel in werking is, de olie in een dun straaltje via de invoerbuis toe. Breng op smaak naar wens. 
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016 - IT versie

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES
choepie

Parmegiano ?