ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Hollandaisesaus

Hollandaisesaus Cook Expert
 

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : 7 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

1 PORTIE :
50 ml water
2 eetlepels citroensap
3 eidooiers
210 gram zachte, in stukjes gesneden boter
zout en peper
1Vul de rvs-kom met het water, het citroensap en de eidooiers. Stel het EXPERTprogramma in op 2 minuten/snelheid 7/70 °C (zonder dop).
2Stel het EXPERT-programma nogmaals in, nu op 5 minuten/snelheid 7/70 °C. Voeg de in kleine stukjes gesneden boter geleidelijk via de opening in de deksel toe. Breng de saus op smaak met zout en peper en dien onmiddellijk op.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016
Tip van de chef

Als de saus te dun is, kunt u deze 1 of 2 minuten langer laten koken. De kooktijd is afhankelijk van de temperatuur van de ingrediënten. Voeg, als de saus te dik is, een scheutje water toe en mix opnieuw 1 minuut op snelheid 7 (zonder verwarmen).


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES