ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Hartig soezendeeg

Hartig soezendeeg Cook Expert

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : 25 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4/6 PERSONEN :
100 gram boter
200 ml water
zout en versgemalen peper
200 gram bloem
4 middelgrote of 3 grote eieren
 
1Vul de rvs-kom met de in blokjes gesneden boter, het water, het zout en de peper. Stel het EXPERT-programma in op 1½ minuut/snelheid 7/90 °C. Voeg aan het einde van het programma de bloem toe. Verwijder de dop van de deksel. Stel het EXPERT-programma in op 3 minuten/snelheid 4/100°C.
2Stel het EXPERT-programma in op 1 minuut/snelheid 13 (zonder verwarmen) en voeg in deze minuut de eieren één voor één via de invoerbuis toe.

© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product