ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Haagse Bluf

By Carla Baas

Haagse Bluf

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : 5 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 personen :
2 ei-wit van kakelverse eieren
200 gram fijne suiker
200 ml rood bessensap
1 pak lange vingers
1Plaats de eiwit-klopper over het mes in de RVS-kom
2Breek de eieren één voor één voorzichtig boven een kommetje en splits de dooier van het eiwit
3Giet het eiwit in de RVS-kom
4Voeg de suiker en het bessensap bij het eiwit
5Kies in het programma BROOD BAKKEN: EIWIT STIJFKLOPPEN en druk op AUTO. Het programma draait 5 minuten. Let op want het kan zijn dat de Haagse Bluf eerder stijfgeklopt is
6Serveer de Haagse Bluf met een lange vinger in een mooi schaaltje met een bol roomijs
Ingestuurde recepten van andere gebruikers worden niet getest door Magimix.
Tip van de chef

Varieer eens met blauwe bessensap voor een andere kleur Haagse Bluf. De bluf is ook erg lekker bij een chocolade cake


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES