ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Gevulde aubergines


Voorbereiding : 20 min Rusttijd : -
Koken : 50 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 :
2 middelgrote aubergines
2 sjalotten
1 tl Worcestershire saus 
1 citroen
1 el olijfolie
260 g lamsvlees uit de schouder
1 klein teentje knoflook 
1 bosje peterselie
zout, peper 
1Snijd de aubergines in de lengterichting in tweeën en besprenkel ze met citroensap om te voorkomen dat ze zwart worden.
2Schep vervolgens met een lepel het vruchtvlees uit de aubergines.
3Hak de ingrediënten door op Pulse te drukken en voeg via de invoerbuis de Worcestershire saus toe, evenals peper en zout.
4Vul de halve aubergines met deze bereiding.
5 
6 
7Controleer de smaak, voeg eventueel zout en peper toe en zet de schotel 30 min. in de oven.
Tip van de chef

u kunt de aubergines serveren met een tomatencoulis.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product